Opel Frontera

Verschil moet er zijn!

Verschil moet er zijn! Dat was het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de Opel Frontera. Opel heeft namelijk drie SUV's in het aanbod en dus is het belangrijk om ze alle drie een onderscheidend karakter te geven. De opvolger van de Crossland is daarom geen nieuwe Crossland, maar een geheel ander model met een geheel eigen naam. Maak kennis met de Frontera!

Autotest | Opel Frontera Verschil moet er zijn!

De Opel Frontera is een praktische gezinsauto met de uitstraling van een stoere terreinwagen. Hybride en elektrische aandrijving beschikbaar.

Plus

  • veel ruimte uit beperkte buitenmaten
  • meteen beschikbaar als hybride en elektrische auto
  • onderscheidende vormgeving

Min

  • dikke c-stijl zorgt voor slecht zicht schuin achter
  • onwennig hoge zit, ook met voorstoel in laagste stand
  • onhandig kleine buitenspiegels

Conclusie

Met de Frontera wil Opel zich duidelijk onderscheiden van de eigen SUV's (Mokka en Grandland) en die van de concurrentie. Afgaande op de vormgeving is dat goed gelukt. De Frontera is niet de zoveelste "crossover", maar een echte SUV die met een avontuurlijke en onoverwinnelijke uitstraling.

Toch is de Frontera in feite een brave gezinsauto. Echter, dankzij de hoekige vormen kan Opel heel veel ruimte uit bescheiden buitenmaten halen. De hoge zit voorin zorgt voor een machtig gevoel, terwijl de zit achterin riant is voor een auto van deze omvang.

Voor de meer behouden koper is de Frontera beschikbaar als hybride. Voor de prijsbewuste en/of progressieve klant is de Frontera leverbaar als volledig elektrische auto.

Opel Frontera 1 auto occasions, nieuw en tweedehands aanbod

verwijder alle filters Opel Frontera

1 Resultaten gevonden zoekopdracht opslaan

Opel Frontera 2.2i Barbour

136.340 km - 2004 € 5.950,-

Categorie
Terreinwagen/Pick Up
Brandstof
Benzine
Kleur
Blauw
Auto Occasion Terneuzen
Terneuzen, NL